chat

Start Chat

Pametni sustavi za zelene i višenamjenske krovove

O Nophadrainu

Nophadrain je specijalist za sustave višenamjenskih krovova: sustave prohodnih i provoznih krovova, i za sustave intenzivnih i ekstenzivnih zelenih krovova. Mi proizvodimo i razvijamo sustave u našem vlastitom postrojenju. Možemo vam pomoći na svakom koraku izgradnje, od dizajna do izvođenja. Uz naše sustave za višenamjenske krovove, proizvodimo i specijalizirani GARDLINER sustav potpornih rubnjaka i graničnika, a uzgajamo i širok raspon visoko kvalitetnih seduma na našem rasadniku seduma - Sedumdirectu.

O Nophadrainu
Nophadrain

Razvoj i proizvodnja

Nophadrain razvija i proizvodi sustave koji omogućavaju sadnju vegetacije i popločavanje za pješački i motorni promet na krovovima i podzemnim konstrukcijama poput podzemnih garaža. Naši pametni drenažni sustavi za višenamjenske krovne površine sadrže nekoliko funkcionalnih slojeva integriranih u jedan proizvod.

Kontinuirano testiramo naše reciklirane materijale u vlastitom laboratoriju tako da možemo garantirati za kvalitetu naših sustava. Zadržavajući potpunu kontrolu nad razvojem i proizvodnjom, u stanju smo kontinuirano reagirati na rezultate novih istraživanja, optimizirajući održivost i druge razvojne aspekte. To nam također daje dovoljno fleksibilnosti kako bi optimalno reagirali na vaše zahtjeve i želje.

Vidi proizvode

Savjetovanje i projektiranje

Za Nophadrain isporuka kvalitetnog proizvoda ne staje na proizvodnji. Naši stručnjaci će vas savjetovati i voditi kroz svaki korak procesa izgradnje, od dizajna do izvođenja.

Pri planiranju višenamjenskog krova ključni čimbenici koji odlučuju o uspjehu vašeg projekta su sama krovna konstrukcija, krovni pokrov i elementi koji ga štite. Naši stručnjaci će vam dati savjet uzimajući u obzir svaki aspekt procesa izgradnje, od informacija o smjernicama i propisima, do savjeta o izboru vegetacije i/ili opločenja. Povrh toga, naši savjetnici će se pobrinuti za besprijekornu ugradnju Nophadrinovih Sustava Višenamjenskih Krovova na samom gradilištu. Zahvaljujući našoj stručnosti, Nophadrain zna premostiti jaz između svih profesija uključenih u izgradnju zelenog ili višenamjenskog krova: dizajnera, arhitekata, građevinara, krovopokrivača, krajobraznih arhitekata i vrtlara.

Kontaktirajte nas

Realizacija

Nekoliko funkcionalnih slojeva Nophadrainovih Drenažnih Sustava tvore jedinstven i ujednačen proizvod, čineći tako ugradnju sustava jednostavnom i brzom.

Nophadrain može dostaviti i ugraditi kompletan sustav. Na takvim projektima surađujemo isključivo sa specijaliziranim tvrtkama koje imaju znanja i iskustva s našim sustavima. Na raspolaganju ćete imati jednu kontakt osobu koja kroz cijeli proces brine da se sve odvija strukturirano i glatko, od inicijalnog savjetovanja do konačne izgradnje.

Expertise Uitrollen 1

Postavljanje ND Drenažnog Sustava

2 Substraatlaag Plaatsen LR 2

Postavljanje supstrata ili podloge

3 Vegetatie Plaatsen LR 3

Postavljanje vegetacije ili opločenja